Aventinus Nyelvstúdió Aventinus Nyelvstúdió

Olaszul velünk!

Kulturális programok

Kulturális programok

A nyelvtanfolyamokon kívül a nyelviskola különféle, színes kulturális tevékenységeket is kínál tanulóinak, hogy megismerhessék ezt a csodálatos várost, annak kultúráját, történelmét, és kellemesen töltsék el szabadidejüket, új barátságokat is kötve.

Nyelvtanfolyam indul:

Rómában a nyári hónapokban tartják a híres „Estate Romana” ( www.estate-romana.it) rendezvényeit, amely gazdag kulturális programokat nyújt: koncerteket, szabadtéri mozizást, táncelőadásokat, színházi előadásokat és sok más eseményt, amelyekre a nyelviskola is szokott közös látogatást szervezni. A programok közötti tájékozódást a nyelviskola műsorfüzetekkel segíti.


A nyelviskola római városnézést is szervez, helyi idegenvezetővel. A programok többsége ingyenes, a többi program, mint pl. a pizzázás vagy a borszeminárium 10-25 euróba kerül. Hétvégén is vannak kirándulások (megfelelő létszámú jelentkező esetén) Róma környékére, a tengerpartra (Rómától mindössze 20km-re található), vagy Firenzébe, Nápolyba és Pompeibe. A kulturális programokra a titkárságon lehet jelentkezni, már az első napon is, az órák után.


Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain. (Adatvédelmi nyilatkozat)